En enkelt session kan være livsforandrende
– men nogen gange kan det være nødvendigt med flere

Vores første session varer typisk 90 minutter. Jeg har sat tid af til at sætte dig ind i, hvordan det foregår – for nogle kan det være meget svært at vænne sig til, at man ikke “skal noget”. Derfor bruger jeg tid på at sikre mig, at du er tryg ved processen. Den er ret enkel – men det er en helt anden måde at arbejde på end de fleste er vant til.

Jeg har klienter, der går glade ud af døren efter en enkelt session og aldrig kommer igen – og jeg har nogle der kommer til mange sessioner – fordi problemet har mange aspekter – og nogle der kommer til “halvårs-service-tjek”.

Whatever works, works.

Det du får ud af det, er at dit “issue” holder op med at være et issue.

Du kan godt huske episoden, symptomet, genen, følelsen – men det fylder ikke længere. Der er ingen ladning på det.

Du er fri.

Et konkret eksempel:

Jeg har tidligere følt voldsomt ubehag ved at sige fra, for jeg var bange for, at folk ville blive vrede. (Uff, er der noget værre?)

Så enten fik jeg det ikke gjort – eller også skulle jeg tage virkelig meget tilløb og så gøre det med bankende hjerte og svedige håndflader.

Nu kan jeg gøre det, uden at det er en big deal. Det er nemt bare at sige “det der har jeg ikke lyst til”. Stille og roligt. Og en bonus er at folk slet ikke bliver vrede – de tager det bare til efterretning.

Sikken lettelse!

Pris:
Første session koster kr 1050,- for 90 min.
Efterfølgende sessioner koster kr 699,- for 60 min.
Hvis du køber 3 sessioner på een gang er prisen kr 1995,- for alle 3 – du sparer kr 453,-
Priserne er inkl. moms.

Læs mere om min metode her